Tovesvej, Vejgaard, Aalborg, Danmark

Massage Aalborg – Massage Vejgaard

Massage

Giv dig selv en god massage oplevelse i Aalborg, der kan virke afstressende, afslappende og lindre smerte. Behandlingen foregår på din hjemmeadresse i Aalborg eller Vejgaard. Jeg er uddannet fysioterapeut, og har mange års erfaring med massage og behandling af kroppens muskler, led og andre bløddele. Læs mere om mig.

Jeg har lavet et samarbejde med en samarbejdspartner, der har specialiseret sig i massage. De har professionelle massører ansat, som vil hjælpe dig.

Nedenfor kan du se hvilke typer massage, der tilbydes. Se også massage priser.

Det er ikke nødvendigvis nemt at vide, hvad ens krop har brug for, hvis man ikke tidligere har fået behandling. Men udfra dine forventninger af behandlingen, hvorfor du har henvendt dig og hvad du ønsker at opnå med massagen, vil du kunne få nøjagtig den massage eller behandling, som du har behov for. Har du spørgsmål så tag gerne kontakt ved at klikke på “Book en tid”.

Book en tid

Hvis du mod forventning ikke får det ønskede udbytte af massagen er det måske en anden fysioterapeutisk behandlingsform du har behov for. Jeg kan tilbyde dig hurtig smertelindring og hjælp. Læs mere.

Kontakt mig og beskriv kort dine problematikker på:

Email: kontakt@vejgaard-fysioterapeut.dk

massage Aalborg, massør aalborg

Helkropsmassage eller wellness massage

Helkropsmassage, også kaldet wellness massage, er en blid massage af hele kroppen med fokus på, at du skal føle dig afslappet og godt tilpas. Denne massageform har ikke så dybdegående tryk i muskelvævet, men vil opleves mere blidt end fysiurgisk massage. Wellness massage kan være godt til:

 • Muskelspændinger
 • Myoser
 • Ømme trigger punkter
 • Stress, depression og angst
 • Forkælelse af kroppen

Wellness massage kan naturligvis tilpasses dine behov og ønsker, og kan kombineres med fysiurgisk massage. Nogle vil foretrække at lytte til afslappende musik mens de modtager deres helkropsmassage – andre ønsker ro. Vi kan arrangere din massage, så den passer dig bedst.

Fysiurgisk massage eller sportsmassage

Fysiurgisk massage og sportsmassage er nært beslægtet. De er en mere dybdegående massage med henblik på at løsne muskler og bløddele samt stimulere lymfe- og blodtilførsel til og fra muskler. Denne massageform har også mulighed for at løsne spændinger i de dybe fascier.

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage kræver et godt kendskab til kroppens anatomi i forhold til musklers udspring, tilhæftning og funktion. Som fysioterapeut har jeg i mit daglige arbejde fokus på kroppens anatomi. Jeg har erfaret at der ofte er en tæt forbindelse mellem smerters opståen, anatomi og alignment i kroppen.

Massageformen kan være effektiv til behandling og forebyggelse af forskellige smerter som muskelsmerter og ledsmerter. Den udføres typisk med et dybere tryk end andre typer af massage. Denne manuelle terapi kan med fordel suppleres med anden fysioterapeutisk behandling (manuel behandling), hvis dette ønskes. Effekten af fysiurgisk massage kan typisk mærkes allerede efter første behandling.

Er der ingen eller kun sparsom effekt af massagen på smerter anbefaler jeg en fysioterapeutisk undersøgelse hos mig.

9 tilstande fysiurgisk massage kan være godt mod

 • Hovedpine
 • Muskelspændinger
 • Spændte, ømme og stive muskler samt led
 • Overbelastningsskader
 • Nakke-, ryg-, balle-, knæ- og skuldersmerter
 • Tennisalbue og golfalbue
 • Musearm (musealbue)
 • Graviditetsgener (bækkenløsning)
 • Svimmel- og træthed

Sportsmassage

Sportsmassage bruger samme teknikker som den fysiurgiske massage, men har speciel fokus på at stimulere lymfe og blodtilførsel i musklerne, for at sikre en god restitution (fjerne affaldsstoffer og tilføre friskt næringsrigt blod). Sportsmassage har i noget forskning vist at medvirke til både fysisk og psykisk velvære, og den kan anvendes både før og efter en fysisk præstation – afhængig af mål og ønske.

Sportsmassage og massage generelt har til hensigt at

 • Løsne spændinger
 • Normalisere leddenes alignment
 • Skabe bedre blodtilførsel for at hjælpe kroppens eget immunforsvar
 • Virke til et bedre psykisk samt fysisk velbefindende
 • Øge blodgennemstrømning og produktion af endorfiner
 • Bedre musklernes evne til at udskille affaldsstoffer

Hvordan udføres sportsmassage og fysiurgisk massage?

Behandling med fysiurgisk massage og sportsmassage udføres ved, at du ligger på en massagebriks. Her vil massøren med sine hænder og fingre gennemarbejde dine muskler og nøje lokalisere spændinger i bløddelene.

Manuelle teknikker bruges nu til at bearbejde muskler og led for at skabe en normalisering. Der arbejdes dybt i bløddelene, der tæller bindevæv, muskler, ledbånd og senevæv. Denne manuelle behandling har til hensigt at afhjælpe dine smerter og/eller ømheder. Der anvendes forskellige tryk og greb. Afhængigt af dine præferencer kan disse være mere eller mindre smertefrie. Der anvendes ofte massageolie.

Alle massageformerne kan kombineres. Hvis dit eneste ønske fx er at slippe af med ømhed og smerte, så vil massøren lave en individuel vurdering og bruge en kombination af de nødvendige teknikker.

Hvorfor vælge massage gennem mig?

Jeg har arbejdet med behandling af kroppens muskler og led i rigtig mange år, og ved hvad en god behandling er. Som fysioterapeut i Aalborg fokuserer jeg ikke kun på at behandle symptomer men også årsagerne, der ligger til grund for smerterne. Kommer du for at få velvære massage, sportsmassage eller andet vil en professionel massør, tilpasse massagen herefter.

Min erfaring, nysgerrighed og store ambitioner har givet mig nogle gode forudsætninger for at forstå kroppen. Gennem min karriere har jeg lært at bruge mine hænder og øjne til at mærke og se uhensigtsmæssigheder. Det kan fx være muskelspændinger og andre bløddelsproblematikker samt uhensigtsmæssig kropsholdning. Denne type viden vil både jeg og min samarbejdspartner benytte for at give dig en god massage oplevelse og behandling. Du vil efter behandlingen kunne slappe af – med færre muskelspændinger og smerter. De massører der skal varetage din massage er alle dygtige og erfarne massører.

Massage Aalborg og stress

Kan massage virke mod stress og angst? Stress er noget der rammer rigtig mange mennesker i Danmark. Stress kan udløses af både fysiske og psykiske udfordringer i hverdagen, og ramme folk i alle samfundsklasser og i alle aldre. Årsagen til stress er individuelt, hvorfor behandlingen også bør rette sig mod en mere individuel tilgang. Forskning har vist at massage kan have en positiv virkning på depression, angst og stress tilstande. (1) + (2)

For en massage aftale i Aalborg er kan du læse mere på find massage Aalborg. Så kan du finde frem til hvilken behandling du ønsker, og evt. hvilken type massage der vil være den rette for dig.

Har du oplevet stress, depression eller angst, så vil du måske opleve at en blid massage vil kunne afhjælpe dine symptomer – bl.a. få dig til at slappe mere af. (1)

Firmamassage

Der tilbydes små og større virksomheder firmamassage gennem en firmaaftale. En firmaaftale kan strikkes sammen, så den passer til netop din virksomhed. Ønsker du at reducere dine medarbejderes sygefravær, øge medarbejdernes trivsel og forebygge smerteproblematikker, så ret din henvendelse til min samarbejdspartner, der også har flere års erfaring indenfor netop dette felt. Ergonomisk rådgivning og APV (arbejdspladsvurdering) vil jeg som fysioterapeut kunne hjælpe med. Tag gerne kontakt for en uforpligtende samtale. Se firmamassage Aalborg.

Book en tid

Fordele ved massage