Vejgaard, Aalborg, Danmark

Sportsmassage

Dyrket hård sport eller motion?

Har du fået en sportsskade, ønsker du at forbedre dine sportslige præstationer eller vil du have en god dybdegående massage, så er sportsmassage en mulighed for dig. Der er flere grunde til at få en god massage.

Måske din krop har brug for sportsmassage

Denne massageform hjælper med at udskille affaldsstoffer samt syre, restituere muskler efter idrætspræstationer, bedre blodcirkulation og løsne spændinger i muskler og bløddele. Sport eller anden fysisk præstation stiller krav til muskler, sener og andre bløddele.

Forebyggende og behandlende

Massage virker ikke kun godt på skader, men kan også have en forebyggende virkning ved at mindske risiko for skader og overbelastning som følge af slitage (tendonit).

Hyppig massage vil sikre fleksibel og sundt muskelvæv og øge blodcirkulationen.

Massagen bearbejder bløddele og muskelfibre gennem tværgående og dybe bevægelser. Den vil primært fokusere på de muskler der er anvendt eller skal anvendes under din sport, men det vil tage udgangspunkt i en individuel vurdering.

Sportsmassage er både for amatører og professionelle idrætsudøvere. Jeg har erfaring med behandling af mange slags sportsskader, også hos superliga fodboldspillere, men andre skader og smertetilstande kan også have gavn af sportsmassage. (1)

Sportsmassage i Aalborg

Sportsmassage i Aalborg er til dig der ønsker en god allround massage med bruge af forskellige dybdegående teknikker.

Idag er massage en almindelig integreret del i atletik og sportsklubber, hvor de fleste klubber har en massør eller fysioterapeut tilknyttet teamet. I professionel sport har langt de fleste udøvere enten en fysioterapeut eller massør til rådighed.

På min klinik i Vejgaard eller hjemme hos dig, vil jeg med en kombination af klassiske massageformer, manipulationsteknik og bindevævsmassage finde frem til den helt rette behandling til dig. Så har du det bedste udgangspunkt for en god sportslig præstation.

Ønsker du at lave en aftale omkring firmamassage, så tag venligst kontakt for en nærmere aftale.